Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.161
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • . Hellevoort29-03-2019
   (10.0)

   Zeer tevreden over deze auto: op 1 minpuntje na: De navigatiekaart is niet up-to-date. Dezelfde kaartleverancier verstrekt elk kwartaal nieuwe kaartupdates. Helaas heeft de Ioniq een kaart van februari 2018..........(EUR.10.41.46.701.002.2(D.D2?E.D1)

  • Gert vdK05-03-2019
   (9.1)

   Fijne auto, helaas is de opgegeven actieradius in de praktijk niet haalbaar maar voor mijn dagelijks woon/werkverkeer perfect. Snelladen werkt ook prima, in korte tijd weer op pad bij Fastned. Bandengeluid in de auto is nogal nadrukkelijk aanwezig dus minder stil dan verwacht. De LKASS functie is nogal pingpong achtig dus die staat standaard uit bij mij. De adaptive cruisecontrol is heel fijn op de snelweg en werkte zelfs op lage snelheid bij extreme gladheid. Het regenerend remmen werkt ook prima, meestal is het mogelijk met 1 pedaal te rijden. In de stad werkt auto-hold ook goed bij verkeerslichten e.d. Regensensor voor de ruitenwissers werkt ook goed, airco en verwarming zijn nagenoeg perfect. Verlichting is prima. Zitcomfort is goed. Audioinstallatie werkt ook prima (DAB ) Navigatie werkt maar heeft inmiddels wel updates nodig, hopelijk via de dealer bij de volgende beurt (30000 km) ?

  • N.r. Albers06-02-2019
   (9.1)

   De Ioniq Electric rijdt soepel, en zoals hoort bij een electrische auto, zeer stil. Dit geeft een enorme rust voor de bestuurder. De Adaptive cruise control is zeer makkelijk in gebruik, enige punt van aandacht is dat het behalve een verandering van kleur op een symbool niet duidelijk is of de lane follow wel of niet zijn werk kan doen. Het geluidssysteem is kwalitatief zeer goed, handig, want hij wordt niet zoals bij de meeste auto's overspoeld door het motorgeluid. Algehele conclusie: fijnste auto die ik ooit in heb mogen rijden, relatief kort bereik doet hier geen afbraak op.

  • Pepijn Knol05-02-2019
   (10.0)

   Fantastische auto, elektrisch rijden is geweldig, altijd maximaal koppel, traploos versnellen, prachtig afremmen op de elektromotoren! Actieradius valt tegen in de praktijk, in de winter haal ik net 160 km op een volle lading.

  • Hans Huijser20-01-2019
   (7.7)

   Ik rij deze auto nu sinds augustus 2018. Het is een erg fijne auto. Rijdt erg fijn en is voorzien van allerlei handige snufjes. Echter toen ik de wagen kreeg kon ik er 200 km mee rijden. Nu in januari 2019 kan ik er nog maar 155 km mee rijden. Dit is voor mij die woont in Friesland erg aan de krappe kant, omdat laden in het noorden van het land erg moeilijk ligt. Te weinig snelladers langs de weg.

  • Sijvert de Boer09-01-2019
   (8.9)

   De Ioniq Electric is een comfortabele auto waarvan het hele concept goed doordacht is. Het bereik is prima. Als je al gebruik maakt van een snellader is de laadtijd heel kort, tot nu toe binnen de 20 minuten. De stoelen zitten uitstekend. De auto stuurt fijn. Ik ben heel erg tevreden over deze auto.

  • Paul Jansen09-01-2019
   (7.7)

   Heerlijke auto, af en toe is 28kW accu aan de kleine kant. Bij stevige tegenwind en regen is de actieradius zodanig beperkt dat het een issue wordt. Over het algemeen toereikend (143 km v.v woonwerkverkeer) Snelladen is super, laadsnelheden tot 70 kW, waarmee je echt binnen 15-20 minuten weer op weg bent. Tenslotte blijf ik het jammer vinden dat BlueLink niet op de Europese versie zit. App control en preheating (zonder aan de laadkabel te liggen) zou de finishing touch voor deze auto zijn !!!