Top
Hyundai i30 Private lease

Hyundai i30
Private Lease

vanaf € 349,- p/m*
 • Online bestellen en thuis afleveren
 • Ongeacht aantal schadevrije jaren
 • Inclusief verzekering, reparatie en onderhoud
 • Pechhulp in binnenland en Europa
 • Looptijd vanaf 36 maanden
Bestel direct online

Hyundai i30, i30 Fastback en i30 Wagon.

Private Lease.

De Hyundai i30, i30 Fastback en i30 Wagon behoren tot de modernste, veiligste en meest dynamische modellen in hun klasse en zijn ook verkrijgbaar in de supersportieve N Line-uitvoering. Ze onderscheiden zich door hun gedurfde design en zijn dankzij de slimme, standaard 48-volt Mild-Hybrid-techniek nóg zuiniger. Met Hyundai Private Lease kun je de Hyundai i30, i30 Fastback en i30 Wagon nu voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand leasen, zonder verborgen kosten.

Online bestellen en thuis afleveren.

Direct bestellen? Dat regel je heel eenvoudig online. Je hoeft de deur niet eens uit. Stel je favoriete Hyundai samen en klik op ‘Direct bestellen’. Kies een Hyundai-dealer, maak een persoonlijk account aan en vul je inkomen in. Je krijgt direct een melding of je verder kunt, waarna je kredietgegevens kunt uploaden. Als alles akkoord is ontvang je zo snel mogelijk het leasecontract. Je kunt vervolgens je nieuwe Hyundai ophalen bij je gekozen Hyundai-dealer of thuis laten afleveren. Je ontvangt je Hyundai wanneer het jou uitkomt!

Online bestellen en thuis afleveren.

Kies je favoriete i30.

Bereken hieronder jouw private lease maandbedrag. Na het samenstellen kun je een proefrit of offerte aanvragen of direct online bestellen.

i30 Wagon
i30 Wagon.
Stel samen
i30 Fastback
i30 Fastback.
Stel samen

Reviews

Ontdek de andere Hyundai Private Lease-modellen
en bereken je leasebedrag

Bekijk modellen

Genoeg redenen om voor Hyundai Private Lease te kiezen

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast maandbedrag en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Omdat het geen auto van de zaak is, betaal je geen bijtelling. Alleen de brandstofkosten komen voor jouw rekening.

Zo werkt Hyundai Private Lease

De voordelen van
Hyundai Private Lease

 • Rijden in een nieuwe Hyundai
 • Aantrekkelijk vast bedrag per maand
 • Pechhulp in binnenland en Europa
 • Inclusief verzekering en reparatie
 • Geen verborgen kosten
 • Vervanging van de banden
 • Schadeherstel en onderhoud
i30 Fastback.

*Vanafprijs is incl. BTW, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
De foto’s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Hyundai-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.